Drs. N.D. Sewnandan | Geestbrugweg 49, Rijswijk | 06 - 15413672

DIVERSE CURSUSSEN ENGELS

Sommige cursisten komen bij mij voor een cursus algemeen Engels, terwijl anderen juist hun Engels op het gebied van hun werk of studie willen verbeteren. Of misschien wilt u juist wel een combinatie hiervan: het kan allemaal! Dat geldt zowel voor een individuele, duo- als groepscursus.

Zo kan het zijn dat u uw Engels wilt opfrissen, omdat u gaat reizen. Of wellicht wilt u uw spreekvaardigheid verbeteren om bijvoorbeeld beter in het Engels te leren telefoneren, presenteren of vergaderen. Of uw schrijfvaardigheid, omdat u bijvoorbeeld e-mails in het Engels moet schrijven.

Als u een cursus samen wilt volgen met een of meerdere bekenden is dat ook mogelijk. Voordeel hiervan is dat u dan ook de kosten kunt delen, bijvoorbeeld met een familielid, collega's, etc.

Met een telefoontje kunt u mij uw wensen vertellen en maken we gelijk een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake. Op basis van deze persoonlijke wensen ga ik op zoek naar geschikte lesmethodes. De lesmethode bepaalt tevens hoeveel uren er nodig zijn voor uw cursus. Wilt u werken aan een of twee specifieke vaardigheden, rekent u dan op zo'n 20 lesuren. Voor een cursus gericht op alle vaardigheden geldt dat u met zo'n 36 uren les al een behoorlijk eind vooruit komt.

De intake is bedoeld om u de best passende lesprogramma's voor te leggen en meer inzicht te geven in uw instapniveau. Meestal kunt u kiezen uit bijv. verschillende lesmethoden en tijdschema's, zodat u echt een cursus krijgt die bij u past.

TARIEVEN VANAF JANUARI 2023

U kunt in mijn leslocatie terecht voor een individuele cursus voor 1 persoon, cursus voor uzelf met 1 bekende (duo) of 2 of 3 bekenden.


cursus algemeen Engels

cursus beroepsmatig Engels

(als docent onder de KOR

is dit vrijgesteld van BTW)

individueel

€35,00 per uur

€40,00 per uur

2 personen

€18,50 per persoon per uur

€25,00 per persoon per uur

3 personen

€13,50 per persoon per uur

€20,00 per persoon per uur

4 personen

€10,00 per persoon per uur

€17,50 per persoon per uur


Contact

 06 - 15413672
  n.sewnandan@planet.nl