Drs. N.D. Sewnandan | Geestbrugweg 49, Rijswijk | 06 - 15413672

U WILT IN 2019 STARTEN MET EEN CURSUS ENGELS? DAT KOMT GOED UIT, WANT IK HEB PLAATS VOOR NIEUWE CURSISTEN.

Bij de meeste cursusaanbieders kunt u vaak alleen op vaste momenten beginnen. Wanneer een cusus daar begonnen is en u alsnog wilt meedoen, mist u dus al lessen. Bij mij hoeft u geen les te missen, omdat u bepaalt wanneer u met de cursus wilt beginnen. Dus ook als u niet gelijk in januari wilt starten, dan is dat geen probleem.

VOORBEELDEN VAN CURSUSSEN

  • individuele cursus Engels op het werk voor een medewerker communicatie bij een ontwikkelingsorganisatie. Vanwege haar werk hebben we gekozen voor een communicatieve methode gericht op werkgerelateerd Engels om haar spreekvaardigheid, schrijfvaardigheid en grammatica in een paar maanden te verbeteren. Zo heeft ze onder andere kunnen oefenen met het schrijven van werkgerelateerde e-mails en het houden van gesprekken voor verschillende doeleinden. Ik heb haar na afloop van de cursus gevraagd of ze in haar eigen woorden haar ervaringen over de cursus wilde beschrijven op mijn website, waarop ze het volgende heeft geschreven: 'Natascha is een toegewijde docente. Ze bereidt haar lessen goed voor en levert maatwerk. Ook luistert ze goed naar de wensen van haar leerlingen en maakt duidelijke afspraken.'

  • een groepscursus Engels gericht op spreek- en luistervaardigheid en woordenschat. Voor een klein groepje hebben we aan de hand van luisterteksten over voor de doelgroep interessante onderwerpen veel met conversatie kunnen oefenen. In de methode die we daarvoor gebruikten werd ook aandacht besteed aan de woorden die je voor die specifieke onderwerpen nodig hebt.


  • duo opfriscursus algemeen Engels voor twee zussen die hun Engels voor dagelijks gebruik graag wilden verbeteren.Het was al een poos geleden dat ze de taal op de middelbare school geleerd hadden toen ze bij mij begonnen. Met een leuke lesmethode ben ik met hen op hun verzoek teruggegaan naar de basis en hebben we die steeds verder uitgebouwd. Helemaal in hun eigen tempo en met veel plezier.


WILT U WETEN WAT UW MOGELIJKHEDEN ZIJN? U KUNT OP N.SEWNANDAN@PLANET.NL PER E-MAIL CONTACT OPNEMEN OF MIJ BELLEN OP 06-15413672.

OOK OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN VOOR EEN GRATIS INTAKEGESPREK.